Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Trusă implanturi Straumann

  • Concepută cu scopul de a facilita procedurile executate de medicul stomatolog, trusa chirurgicală este concepută pentru a facilita accesul și organizarea tuturor instrumentelor necesare utilizate în timpul pregătirii osului și inserției implantului dentar.

 

  • Construită dintr-un material rezistent, de lungă durată, care poate rezista la procedurile frecvente de sterilizare, această trusă oferă o soluție fiabilă pentru orice procedură medicală.

 

  • Concepută pentru a maximiza eficacitatea fiecărui diametru de implant dentar, această trusă este o parte esențială a protocoalelor chirurgicale.

 

  • Trusa noastră de implanturi este concepută intuitiv pentru a facilita utilizarea și a accelera intervenția chirurgicală prin protocolul său logic, codat pe culori, cu indicatori speciali pentru fiecare etapă. Astfel, se poate economisi timp și efort prețios.

 

  • Trusa chirurgicală este un instrument incredibil de benefic, deoarece ocupă foarte puțin spațiu, permițând un acces ușor și manevrabilitate fără niciun fel de impedimente în timp ce are loc procedura. În plus, configurația sa oferă instrucțiuni simple care pot fi urmate rapid în timpul operației.

 

  • Trusa de implanturi dentare este concepută pentru a răspunde cerințelor individuale ale oricărui dentist, indiferent de stilul său de lucru. Oferă un set complet de instrumente atât pentru procedurile chirurgicale, cât și pentru cele protetice - tot ce aveți nevoie într-un singur pachet convenabil.