Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Planul de tratament este realizat în cadrul echipei noastre multidisciplinare!

"Cred cu desăvârșire că nu poți face performanță decât cu entuziasm și că orice drum pe care îl alegem în carieră trebuie să ni se potrivească."

Dr. Aida Pascale

0245 210 516
0765 217 803
Calea Domneasca 159, Targoviste, Romania
Luni -Vineri
09:00 - 18:00

"Când am înființat DENTiquette Medical Center am avut la bază experiența fiecăruia în raport cu vizitele la stomatolog."

După o experiență de 10 ani în cadrul unui grup medical local, medicul coordonator Dr. Aida Maria Pascale a lansat în 2018 DENTiquette Medical Center, din dorința de a le oferi pacienților o altfel de experiență la dentist, într-un mediu familiar, și un concept de tratament multidisciplinar, în care fiecare medic contribuie la asigurarea celor mai bune rezultate pentru pacient.

 

Ea a fost totodată motivată sa-i ajute pe pacienți să simtă că au parte de empatia și susținerea personalului pe întreaga durată a tratamentului.

 

Când am înființat DENTiquette Medical Center am avut la bază experiența fiecăruia în raport cu vizitele la stomatolog. Deoarece toți am fost pacienți și deoarece toți am simțit ce înseamnă să ai nevoie de o clinică specializată pentru sănătatea dentară, ne-am propus să vă demonstrăm că stomatologia fără durere și vizitele plăcute la stomatolog, sunt posibile în cadrul clinicii noastre”.

clinica stomatologica targoviste

Clinica DENTiquette Medical Center este compusă dintr-o zonă de recepție, patru cabinete stomatologice, o sală confortabilă de așteptare, o cameră de sterilizare și laboratorul de tehnică dentară.

În 2018, s-a investit atât în aspectul general al clinicii, dar și în aparatură de ultimă generație, materiale de calitate și training de personal, astfel încât clinica să fie perfect aliniată la standarde europene.

 

Focusul rămânând pe tratamentele de calitate, au fost făcute investiții majore în unituri performante cu implantorul, piezotomul și micromotorul endodontic integrate, microscop dentar și sisteme de obturare endodontică la cald, sisteme performante pentru igienizare dentară, centrifugă pentru plasmă și lupe Zeiss.

 

O altă achiziție de o importanță majoră a fost laserul Epic-X, care permite realizarea unei game largi de intervenții chirurgicale fără anestezie, tratarea leziunilor bucale sau efectuarea de albiri dentare, fără sensibilitate postoperatorie.

 

Întrucât sterilizarea și normele de igienă sunt o preocupare constantă în clinică, au fost de asemenea achiziționate o linie de sterilizare performantă, o lampă UV pentru suprafețe, purificatoare de aer, un nebulizator, o baie de ultrasunete și un sistem automat de curățare a pieselor.

Completează formularul pentru o programare!