Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Laser Biolase Epic X

Tratamentele dentare cu laser Biolase Epic X sunt cele mai inovative tratamente dentare.

 

Laserul Biolase Epic X folosește o tehnologie unică care combină energia termică și lumina focalizată pentru o experiență dentară extrem de precisă.

 

Biolase Epic X permite medicilor noștri să efectueze o gamă largă de proceduri, având următoarele beneficii:

 • Timp de vindecare mai rapid și traumatisme mai mici la nivelul dinților și gingiilor;
 • Mai puțin anestezic pentru majoritatea procedurilor;
 • Mai puțin disconfort postoperator;
 • Îngrijirea stomatologică va fi o experiență mai relaxantă pentru dumneavoastră.

 

Beneficiile tratamentelor dentare cu laser Epic

 • Mai mult confort;

Tratamentele dentare cu laser Biolase Epic X oferă pacienților un confort mai mare, mai puțină sângerare, vindecare mai rapidă și rezultate mai bune decât tratamentele convenționale.

 • Mai convenabil;

Cu ajutorul tratamentelor dentare efectuate cu laserul Biolase Epic X, o ședință la stomatolog va dura mult mai puțin! Datorită utilizării laserului Epic X în stomatologie, mai multe tratamente pot fi realizate doar într-o singură vizită.

 • Mai precis;

Biolase Epic X oferă consistență, siguranță și precizie pentru o mai bună gestionare a condițiilor țesuturilor moi.

 

Tratamentele dentare care se pot efectua cu Laser Biolase Epic X

 • Albirea dentară;

Albirea cu laserul Epic X este o procedură revoluționară. Sigură, eficientă, rapidă. În doar 20 de minute, dinții dumneavoastra vor fi mai albi. Se pot obține între 4 și 6 nuanțe mai albe.

 • Tratarea leziunilor orale prin tratamente dentare;

Plăgile de gangrenă și rănile pot fi dureroase, ceea ce face dificilă vorbirea și mâncarea. Cu ajutorul laserului Epic X de la Biolase vă putem trata în mod sigur și eficient bolile de pe buze, limbă, obrazul interior și gingiile – ameliorează adesea durerea imediat.

 • Ameliorarea durerii;

Dacă vă confruntați cu durere și disconfort, Epic X funcționează ca un dispozitiv terapeutic care vă ajută să vă creșteți temporar circulația sângelui, precum și să vă relaxați temporar mușchii în termen de 5 până la 10 minute de la tratament. EPIC X este ideal pentru diminuarea temporară a durerii, inclusiv durerea asociată cu disfuncția ATM și alte tipuri de durere maxilo-facială.

 • Tratarea bolilor gingivale;

Realizarea de tratamente dentare cu laserul Epic X poate fi recomandată ca parte a planului de tratament în primele etape ale bolii gingivale, pentru a ajuta la controlul bacteriilor din gură și pentru a preveni evoluția acestei boli.

 • Alternativa pentru chirurgia orală tradițională;

Când este necesară o intervenție chirurgicală orală, bisturiul și cusăturile pot provoca dureri și disconfort. Efectuarea de tratamente dentare cu laser Epic X este o alternativă mai blândă care oferă pacienților mai puține dureri și vindecare mai rapidă.

 

Utilizat în: Parodontologie, Endodonție, Albire dentară

 

 

laser biolase epic x

 

laser biolase epic x