Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Dr. Andrei Grama

  • Din anul 2015 sunt absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila'' din București - Facultatea de Medicină Dentară. Hotărârea de a mă îndreapta către această ramură a medicinei dentare, și anume ortodonția, am luat-o în anul V de facultate, având ca profesor pe doamna doctor Andreea Bozga care mi-a insuflat pasiunea pentru această profesie și căreia vreau să îi mulțumesc.
  • Am urmat programul de rezidențiat timp de 3 ani devenind medic specialist în ortodonție, continuând să merg la cursuri de specializare, la congrese pe diferite teme, în țară și în străinătate.
  • Tratamentul ortodontic se reflectă într-o multitudine de probleme pe care încearcă să le rezolve, acestea fiind de cele mai multe ori estetice (dinți înghesuiți sau spațiați, dinți migrați în plan vertical sau orizontal). De asemenea, tratamentul ortodontic poate remedia probleme ce țin de partea funcțională, ajutând alte specialități prin crearea spațiului unui implant sau îndreptarea axelor unor dinți în vederea protezării fixe, salvând astfel cazul de la un compromis și aigurând o stabilitate mai bună a ocluziei pe termen lung.
  • În viziunea mea, e de preferat să se pună accentul pe prevenție și nu pe intervenție, fiind mai ușor să previi anumite probleme decât să intervii în tratarea acestora.
  • Zilnic consult și tratez o gamă largă de pacienți cu probleme de sănătate dentară, ajutându-i să aibă un zâmbet frumos și sănătos!