Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!
Articole   -   Ortodonție

Aparat dentar invizibil

Aparat dentar invizibil

 

Ortodonția este cunoscută de pacienți ca fiind specializarea stomatologică care se ocupă cu îndreptarea dinților, pentru a oferi un aspect mai estetic și o funcționalitate normală arcadelor dentare.

Practic, dacă ai probleme cu modul în care muști sau cu aspectul dinților tăi, ar putea fi un motiv foarte bun ca să te programezi pentru un consult ortodontic și vei primi sfaturi de la medicul specialist ortodont, cu privire la cel mai bun mod de acțiune.

Deci, indiferent dacă ești nou în întreaga scenă sau dacă dorești doar o reevaluare a diferitelor opțiuni - specialiștii DENTiquette Medical Center îți oferă o scurtă prezentare generală a modului în care alignerele Invisalign funcționează, pentru a îți îndrepta dinții.

 

Cum funcționează Invisalign?

 

Cum funcționează aparatul dentar invizibil

 

Aparatul dentar Invisalign reprezintă un mijloc ultra-modern și estetic de a îți îndrepta dinții, folosind în esență „alignere invizibile”, mult mai discrete decât aparatul dentar cu brackeți. Invisalign este o alternativă flexibilă și confortabilă la aparatele dentare cu brackeți.

Atunci când se decide îndreptarea dinților tăi cu ajutorul alignerelor Invisalign, vei participa la prima ta ședință de tratament în acest sens, în care va fi realizată amprentarea, necesară creării de alignere. Amprentele vor ajunge în laboratorul de tehnică dentară, pentru a se crea mai multe seturi de aliniatori personalizați, urmând a fi purtați aproximativ două săptămâni la rând.

La începutul tratamentului, utilizând tehnologie computerizată, vei putea vedea o previzualizare a rezultatului final. Poți vedea ce ți-ai dori după terminarea tratamentului și cum va arăta zâmbetul tău atunci când dinții tăi sunt drepți, cât de grozav este asta!

Timpul obișnuit pentru tratament este în medie de 12-18 luni, cu toate acestea, în funcție de cerințele tale,  acest lucru poate varia, în ambele sensuri.

Invisalign s-a dovedit a fi o opțiune de încredere, discretă, adesea preferată față de aparatele metalice tradiționale.

 

Discreție

Aparat dentar invizibil Târgoviște

 

Cele mai evident beneficiu al Invisalign este aspectul discret al alignerelor invizibile. Spre deosebire de aparatele dentare cu brackeți, Invisalign este cu totul transparent, pentru a crea o alternativă la aparatul dentar voluminos, metalic.

În timp ce aparatele dentare sunt disponibile pentru toate vârstele, adulții sunt deseori descurajați de aspectul brackeților. Invisalign îți oferă ocazia perfectă de a-ți îndrepta dinții discret, rapid și confortabil.

 

Igienizare facilă

Cu Invisalign este mult mai ușor să menții un zâmbet fericit și sănătos, deoarece acest aparat dentar invizibil poate fi ușor îndepărtat, ori de câte ori este necesar.

Astfel, este mult mai ușor să te speli pe dinți, să folosești ață dentară și să cureți zonele gurii inabordabile în cazul tratamentului cu un aparat dentar fix, clasic.

Alignerele pot fi, de asemenea, foarte ușor curățate! Pur și simplu le scoți, le clătești sub robinet și le cureți cu periuța de dinți cu atenție.

 

Timp câștigat

Datorită faptului că aparatele dentare cu brackeți necesită ajustări regulate, vor fi necesare multe programări la medic, pe parcursul tratamentului ortodontic.

Invisalign este mijlocul invizibil, rapid și eficient de îndreptare a dinților, pentru adulții care duc o viață ocupată.

 

Mănânci fără griji

Fără restricții alimentare. Pentru iubitorii de mâncare, acesta este un mare atu, în condițiile în care pentru  aparatele dentare metalice există o listă întreagă de alimente al căror consum este interzis sau limitat, din start, precum caramel, gumă de mestecat, alimente lipicioase.

Acest aparat dentar invizibil va fi scos cu ușurință înainte de mese, pentru o viață perfect normală.

 

Încredere în calitate

Cu un aparat dentar marca Invisalign poți fi încrezător în zâmbetul tău, atât în ​​timpul tratamentului, cât și după acesta.

 

Dinții mai drepți au beneficii pentru gingiile tale, pentru sănătatea ta orală și emoțională, dar și pentru aspectul tău.

 

DENTiquette Medical Center, clinică stomatologică Târgoviște, îți pune la dispoziție cele mai noi și estetice tehnici și tehnologii de aliniere dentară!

Aparat dentar invizibil

 

Contactează-ne telefonic sau online, completând formularul de mai jos:

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.