Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Implantul dentar: de ce nu ar trebui să amani acest tratament

Implantul dentar: de ce nu ar trebui să amani acest tratament

 

Sunt mulți pacienți care, din diferite motive, amână să își pună implanturile dentare. Uneori, teama de durere sau de costuri îi determină să amâne tratamentul, în timp ce alții cred că pot să își rezolve problema dinților lipsă prin alte metode.

 

Din păcate, amânarea tratamentului cu implanturi dentare poate avea consecințe negative asupra sănătății dentare și generale.

 

Unul dintre cele mai mari riscuri asociate cu amânarea tratamentului cu implanturi dentare este pierderea țesutului osos. Fiecare dinte are un rol important în menținerea sănătății țesutului osos din jurul lui.

 

Când un dințe lipseste, osul nu mai este stimulat și începe să se resoarbă. Cu cât amâni mai mult tratamentul cu implanturi dentare, cu atât mai mult țesut osos se pierde, ceea ce poate face mai dificilă inserarea implanturilor și poate afecta aspectul estetic al zâmbetului.

 

Amânarea tratamentului cu implanturi dentare poate avea, de asemenea, consecințe negative asupra sănătății generale. Dinții lipsă pot face mai dificilă masticația și digestia, ceea ce poate duce la probleme de sănătate severe. De asemenea, dinții lipsă pot afecta funcția articulației temporomandibulare, ceea ce poate duce la dureri de cap, dureri de gât și dureri de urechi.

Implantul dentar: de ce nu ar trebui să amani acest tratament

 

La clinica DENTiquette Medical Center, înțelegem importanța tratamentului cu implanturi dentare pentru sănătatea dentară și generală. Oferim o gamă completă de servicii de implant dentar, inclusiv evaluări, planificări și instalări de implanturi dentare. Echipa noastră de medici specialiști în implantologie dentară este dedicată să ofere pacienților o experiență confortabilă și de calitate în timpul tratament, iar rezultatele sunt de durată.

 

De asemenea, există opțiuni de finanțare disponibile pentru a face tratamentul cu implanturi dentare accesibil pentru toți pacienții. Nu lasa costurile sa fie o bariera in calea unui zambet sanatos si functional. Contactați-ne pentru mai multe detalii despre opțiunile de finanțare disponibile.

 

Nu amânați tratamentul cu implanturi dentare. Lipsa dinților poate avea consecințe negative asupra sănătății dentare și generale și poate fi prevenită prin intermediul tratamentului cu implanturi dentare.

 

La clinica DENTiquette Medical Center, vă oferim servicii de calitate pentru a vă ajuta să recâștigați zâmbetul perfect și sănătatea dentară. Programați o consultație astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta.

Aveți încă întrebări?

 

Echipa DENTiquette Medical Center este pregătită să vă oferte toate informațiile de care aveți nevoie!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.